HR     EN

+385 (0)51 776 776
+385 (0)98 320 702
+385 (0)91 7667046

Apartmani

Obiteljske kuće Gulić nalazu se u Supetarskoj Dragi, sjeverni kraj otoka Raba. Drašku uvalu, (dragu) račvasto su obgrlile Gornja i Donja Draga. Supetarska Draga je udaljeno svega 8 km od romaničkog drevnog hrvatskog grada Raba.

Klima je mediteranska, ugodna, sa 2.400 sunčanih sati godišnje. Prosječna godišnja temperatura je +16 C, a maksimalna temperatura mora je 28C. Obzorim na blagu klimu, odmor je moguć cijelu godinu, sa naglaskom na proljeće, ljeto i jesen.

To je mjesto gdje se u zagrljaju zelenila i kamena, uslužnošću i gostoprimstvom kod posjetitelja budi osjećaj posebnosti.

Apartments

Play this video
Rabska Fjera - Festival srednjeg vijeka dužina: 1:15 min

Sadržaj apartmana:


U objektima se nalaze 4 apartmana i 4 dvokrevetne sobe i to 5 metara od mora. Raspolažemo sa apartmanima sa 2-4 ležaja, kuhinjom i kupaonom, SAT TV i centralnim grijanjem. Svaki apartman ima terasu sa pogledom na more i poseban ulaz. Imate mogućnost parkiranja vozila u garaži i parkiralištu. Privatna riva sa vezovima za vaše brodice vam stoji na raspolaganju.

Apartmani su novi moderno i lijepo uređeni, a blizina mora daje im posebno značenje. Uz mir i tišinu želimo da vaš boravak kod nas bude nezaboravan. Zadovoljstvo naših gostiju i naš ponovni susret u Gulića nama je najveće priznanje.

Rado ćemo vam biti na usluzi i pomoći savjetom kako bi odmor iskoristili u potpunosti. Rado ćemo vas savjetovati gdje se zabaviti i gdje što pojesti, u Supetarskoj Dragi ili okolici, gdje se može naći dobra i svježa riba, koje su plaže najbolje u okolici za djecu kao i gdje se uputiti na izlet i što vidjeti u okolici( vođenje grada Rab, Plitvička Jezera, brodski izleti itd…). Isto tako gostima obitelj Gulić voljna je po dogovoru pripremiti doručak ili večeru te razne riblje i mesne specijalitete, uz odlična domaća vina i rakije, tečaj hrvatskog jezika itd…..


Dodatni sadržaji u okolici:

Korištenje roštilja na otvorenom
Udaljenost od autobusnog stajališta je 20 m
Udaljenost od željezničke stanice je 95.0 km
Naziv mjesta u kojem se nalazi željeznička stanica: Rijeka
Udaljenost od najbliže zračne luke je 90.0 km
Naziv mjesta u kojem se nalazi zračna luka: Krk / Rijeka
Udaljenost od trajektne luke 16.0 km / 4 km
Naziv mjesta gdje trajekt pristaje: Mišnjak ili Lopar
Udaljenost od bučne prometne ceste je 100 m
Udaljenost od ljekarne je 8 km
Udaljenost od ambulante je 8 km
Udaljenost od mjenjačnice je 800 m
Udaljenost od benzinske postaje je 8 km
Pješačka udaljenost od plaže je 5 m
Opskrba vodom : mjesni vodovod
Vrsta plaže : šljunčana i veće kamenje
Pristup osobnim vozilima do objekta : odličan
Prometna povezanost javnim prijevoznim sredstvima : dobra
Mjesto za parkiranje
Udaljenost od centra mjesta je 800 m
Udaljenost od mora je 5 m
posteljina i ručnici u apartmanima

Vrijeme je možda zlato ali Vaše slobodno vrijeme vrijedi više!


Otok Rab

RAB - je ime otoka i drevnoga grada po kojemu je u prošlosti otok i nazvan. Veliki procvat Raba zbio se u doba Rimskog carstva kada grad Rab car Oktavijan August 10 godina prije Krista uzdiže u status municipija a njegovi nasljednici grad Rab časte rijetkim naslovom "FELIX".

Sadašnji izgled grada te brojni vrijedni spomenici i ostaci jakih utvrda i bedema svjedokom su dugog i burnog povjesnog razdoblja. Gradom dominiraju četiri zvonika, brojne crkve, samostani te palače bogatih rapskih obitelji. Na grad Rab se nadovezuje Komrčar, jedan od najljepših parkova na Mediteranu. Slikovit tipično mediteranski prepun kulturno povijesnih spomenika već je pred kraj prošlog stoljeća izazvao pažnju Europljana od kada datira početak turizma na Rabu. Zbog svoje prijatne klime - blagih zima i toplih ljeta, sa mnoštvom sunčanih sati, ali još i više zbog čistog mora i sačuvane, uvijek bujno zelene prirode te slikovito ostataka slavne povijesti, Rab je još krajem prošlog stoljeća, među prvima na Jadranu odabran za lječilišni turizam. Time započinje njegov ovo vijeki turizmu okrenut razvoj.

Idealno mjesto za nautičare sa svojim mnogobrojnim uvalama i otočićima koji ga okružuju, za djecu sa svojim prekrasnim pješčanim plažama, mlade željne zabave, turiste koji vole kulturu i miris povijesti Rab zahvaljujući svojoj raznolikosti i ljepoti svakom pruža nezaboravan doživljaj i njemu se uvijek vraćamo.